Tuinonderhoud Ermelo

Vakkundig en regelmatig tuinonderhoud in Ermelo.

Wilt u graag uw tuinonderhoud in Ermelo uitbesteden? JW&J hoveniers heeft jarenlange ervaring met alle hovenierswerkzaamheden. Iedere tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. Bij tuinonderhoud kan het bijvoorbeeld gaan om snoeiwerkzaamheden, onkruidvrij maken, bemesten en het opschonen van de bestrating. Met vakkundig tuinonderhoud bevordert u de groei en bloei van de beplanting. Zo blijft de beplanting gezond en kunt u optimaal genieten van uw tuin. Heeft u simpelweg geen tijd om uw tuin te onderhouden of beschikt u niet over het juiste apparatuur? Wij nemen graag uw tuinonderhoud in Ermelo uit handen, zodat u binnenkort weer geniet van een verzorgde tuin. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Tuinonderhoud is een vak apart.

Elke plant, struik en boom heeft andere verzorging nodig. Denk aan verschillende snoeitechnieken, maar ook aan de optimale periode voor het snoeien. Daarnaast is het gebruiken van de juiste bemesting van belang. Niet alle beplanting heeft evenveel mest nodig. En niet elke soort mest is geschikt voor verschillende soorten planten, struiken en bomen. Bij vakkundig tuinonderhoud komt een hoop bij kijken. Heeft u geen groene vingers of komt u tijd te kort? Laat het onderhoud over aan JW&J hoveniers en wij zorgen voor een gezonde tuin. Als ervaren hovenier hebben wij alle kennis in huis om uw tuinonderhoud in Ermelo te verzorgen.
Tuinonderhoud JW&J hoveniers
Hovenier

Geschikt en duurzaam gereedschap.

Voor een optimaal resultaat is scherp en schoon tuingereedschap nodig. Scherp om snoeiwonden aan de beplanting te verminderen en schoon om ziekteverspreiding te voorkomen. Wij werken vooral met accugereedschap. Dit is stiller, lichter en stoot geen CO₂ uit. Zo hebben u en uw buren minder last van het geluid tijdens het snoeien.

Het reinigen van de bestrating is ook onderdeel van het tuinonderhoud. Dit doen wij op een milieuvriendelijke manier: met een speciale borstelmachine. Wij gebruiken geen gif om belasting van het milieu te voorkomen. 

Onderhoudscontract voor uw tuin.

Met een onderhoudscontract stemmen wij het onderhoud op uw tuin af. U kunt kiezen voor onderhoud het hele jaar door, of voor een onderhoudsbeurt in het voor- en najaar.

Onderhoudsplan per jaar.

Als u uw tuin het hele jaar in perfecte staat wilt hebben, bieden wij een onderhoudsplan voor het hele jaar aan. Wij komen bij u langs in Ermelo om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken. Vervolgens stellen wij een compleet onderhoudsplan op. Precies afgestemd op uw wensen en uw tuin. Een plan voor alleen het maaien van uw gazon is ook mogelijk.
Voor- en najaarsbeurt.

Wij komen uw tuin 1 keer in het voorjaar en 1 keer in het najaar onderhouden. Hieronder valt bijvoorbeeld: snoeien van beplanting, bemesten, gazonbehandeling, bestrating opschonen, opschonen van de tuin en de dakgoten schoonmaken. Als uw tuin een vijver heeft, kunnen wij deze ook onderhouden.

Eenmalig tuinonderhoud.

Bent u net verhuisd naar Ermelo en zit u nu met een tuin die op een oerwoud lijkt? Of heeft uw tuin al enige tijd geen onderhoud meer gehad en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag om uw tuin weer een mooie uitstraling te geven. Doet u uw tuinonderhoud zelf, maar wilt u een keer wat extra hulp van een vakkundige hovenier? Of zit u krap in uw tijd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kosten van tuinonderhoud.

De kosten van tuinonderhoud zijn afhankelijk van uw wensen en uw tuin. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs in Ermelo om een offerte te maken.

Telefoonnummer

0622896178

E-mailadres

tuin@jwjhoveniers.nl

Adres (geen bezoekadres)

Slangenburg 9
8256 JC Biddinghuizen

U krijgt zo snel mogelijk een reactie. Wij proberen uw vraag of verzoek binnen 5 werkdagen te beantwoorden.