Tuinonderhoud

Een rijkelijk bloeiende tuin begint bij vakkundig en regelmatig tuinonderhoud.

Jw&J hoveniers logo
Elke tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. Bij tuinonderhoud kan het bijvoorbeeld gaan om snoeiwerkzaamheden, onkruidvrij maken, bemesten en het opschonen van de bestrating. Met vakkundig tuinonderhoud bevordert u de groei en bloei van de beplanting. Zo blijft de beplanting gezond en kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Tuinonderhoud is een vak apart.

Elke plant, struik en boom heeft andere verzorging nodig. Denk hierbij aan verschillende snoeitechnieken, maar ook aan de optimale periode voor het snoeien Ook de juiste bemesting is belangrijk. Niet alle beplanting heeft evenveel mest nodig. En niet elke soort mest is geschikt voor verschillende soorten planten, struiken en bomen.
Tuinonderhoud JW&J hoveniers
Hovenier

Geschikt én duurzaam gereedschap.

Voor een optimaal resultaat is er scherp en schoon tuingereedschap nodig. Scherp om snoeiwonden aan de beplanting te verminderen en schoon om ziekteverspreiding te voorkomen. Wij werken vooral met accugereedschap. Dit is stiller, lichter en stoot geen CO2 uit. Zo hebben u en uw buren minder last van het geluid tijdens het snoeien. Het reinigen van de bestrating is ook onderdeel van het tuinonderhoud. Dit doen wij op een milieuvriendelijke manier: met een speciale borstelmachine. Wij gebruiken geen gif om belasting van het milieu te voorkomen.

Onderhoudscontract.

Compleet tuinonderhoud, het hele jaar door.

Met een onderhoudscontract stemmen wij het onderhoud op uw tuin af. U kunt kiezen voor onderhoud het hele jaar door, of voor een onderhoudsbeurt in het voor- en najaar.
Onderhoudsplan per jaar.
Als u uw tuin het hele jaar in perfecte staat wilt hebben, bieden wij een onderhoudsplan voor het hele jaar aan. Wij komen bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken. Vervolgens stellen wij een compleet onderhoudsplan op. Precies afgestemd op uw wensen en uw tuin. Een onderhoudsplan voor alleen het maaien van uw gazon is ook mogelijk.
Voor- en najaarsbeurt.
Wij komen uw tuin een keer in het voorjaar en een keer in het najaar onderhouden. Hieronder valt bijvoorbeeld: snoeien van beplanting, bemesten, gazonbehandeling, bestrating opschonen, opschonen van de tuin en de dakgoten schoonmaken. Als uw tuin een vijver heeft, kunnen wij deze ook onderhouden.

Eenmalig tuinonderhoud.

Als u een keer wat extra hulp in de tuin kunt gebruiken.

Bent u verhuisd en zit u nu met een tuin die op een oerwoud lijkt? Of heeft uw tuin al enige tijd geen onderhoud meer gehad en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag om uw tuin weer een mooie uitstraling te geven. Doet u uw tuinonderhoud zelf, maar wilt u een keer wat extra hulp van een vakkundige hovenier? Of zit u krap in uw tijd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kosten tuinonderhoud.

De kosten van tuinonderhoud zijn afhankelijk van uw wensen en uw tuin. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een offerte te maken.