Houtbouw

Hout in de tuin geeft een warme uitstraling.

Jw&J hoveniers logo
Lekker het hele jaar genieten van de frisse buitenlucht in uw tuin? Bouw een overkapping, tuinhuis, veranda of pergola en geniet maximaal van uw tuin. Of wilt u liever een schuur waarin u lekker kunt hobbyen? Ook dierenverblijven, zoals kippenhokken en konijnenhokken, behoren tot de mogelijkheden. U kiest, wij bouwen.

Van houtpakket tot eindresultaat.

De mogelijkheden met hout zijn eindeloos: een schuurtje, schutting, overkapping, vlonder of pergola. Wij kunnen het allemaal voor u bouwen. Ook dierenverblijven zoals een kippenhok of knaagdierenhok kunnen wij voor u maken. Wij maken op maat gemaakte producten. Dus wilt u een raam links, een dubbele deur, een puntdak op uw schuur of iets anders? Wij maken het graag voor u. En natuurlijk houden wij er rekening mee dat het op maat gemaakte product goed past in het totaalplaatje van uw tuin. Wilt u iets anders laten bouwen met hout? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Houtbouw
Houtbouw

Elke houtsoort is anders.

Elke houtsoort is anders en heeft een ander doel. Daarom maken wij gebruik van verschillende soorten hout: onbehandeld hout, geïmpregneerd hout, gebeitst hout, douglashout en hardhout. Wij bespreken met u wat de beste houtsoort is voor uw project, zodat het product langer meegaat en u er optimaal van kunt genieten.

Kosten overkapping, tuinhuis, veranda, pergola, schuur en schutting.

De kosten van een overkapping bouwen, tuinhuis bouwen, veranda bouwen, pergola bouwen, schuur of schutting bouwen zijn afhankelijk van uw wensen en uw tuin. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een offerte te maken.