Tuinadvies

Op elke tuinvraag een antwoord van de vakman.

Hovenier
Wij geven tuinadvies op verschillende gebieden. Zo kunt u bij ons terecht voor vragen over het verzorgen van planten en bomen, de beste plek voor een overkapping, hoe het dierenverblijf winterklaar maken, de beste plek voor tuinverlichting, et cetera. Ook vragen over visvijvers en tuinbemesting kunnen wij u bij helpen. Als u het fijn vindt, komen wij persoonlijk bij u langs om samen uw tuin door te nemen en een stappenplan op te stellen. Wij geven graag onze kennis door om u als klant tevreden te stellen, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin.

JW&J hoveniers

Uw allround hovenier op de Noordwest Veluwe.

JW&J hoveniers heeft jarenlange ervaring met alle hovenierswerkzaamheden. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en van tuinadvies tot tuinonderhoud. Voor alle projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Ons werkgebied is de Noordwest Veluwe. Hieronder vallen onder andere: Harderwijk, Hierden, Ermelo, Putten, Nijkerk, Garderen, Hulshorst, Nunspeet, Elburg, Epe, ’t Harde, Vierhouten en Uddel. Maar ook daarbuiten willen wij u graag van dienst zijn.

JW&J hoveniers

Portfolio.

Een selectie van onze gerealiseerde projecten.

Afgelopen jaren hebben wij allerlei unieke projecten opgeleverd. Bekijk in ons portfolio een selectie van deze projecten.