Disclaimer

Informatie over de inhoud van onze website.

Jw&J hoveniers logo

JW&J hoveniers (Kamer van Koophandel: 83526439) verleent u toegang tot www.jwjhoveniers.nl. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden. JW&J hoveniers behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website of onderdelen daarvan aan te passen of te verwijderen zonder u daar vooraf over te informeren.

 

Auteursrechten, aansprakelijkheid en wijzigingen.

Auteursrechten.

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.


Zonder schriftelijke toestemming van JW&J hoveniers is het niet toegestaan tekst, afbeeldingen of andere materialen op deze website te hergebruiken. Alle rechten van het intellectueel eigendom van de materialen op deze website liggen bij JW&J hoveniers.

Beperkte aansprakelijkheid.

Voor de gehele inhoud van deze website geldt dat JW&J hoveniers streeft naar zo zorgvuldig en actueel mogelijke informatie. Ondanks deze inspanningen kan het voorkomen dat bepaalde informatie onvolledig en/of onjuist is. Wij aanvaarden daarvoor geen aansprakelijkheid.

 

Ook vormen fouten die herkenbaar zijn als programmeer- en/of typefouten nooit een aanleiding om een contract en/of overeenkomst met JW&J hoveniers te mogen claimen of te veronderstellen.

 

De informatie op onze website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen op ieder moment te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder voorafgaande mededeling. JW&J hoveniers aanvaardt geen aansprakelijkheid voor informatie van websites of diensten van derden, waarnaar verwezen wordt via hyperlinks.

 

Wijzigingen.

Deze disclaimer kan wijzigen. De meest actuele versie is altijd te vinden op deze pagina.

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 28 augustus 2021.